Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Medovo-jablečný koláč s višněmi
Dada 45 min. střední
ZÁKUSKY
Ricottový zákusek s višněmi
Michal 1 h. 20 min. střední
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Dunajské řezy
Zuzka 40 min. střední
KOŠÍČKY
Plněné košíčky od babičky
Norika 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie