Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
Michal 25 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
Dada — střední
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
Dada 1 h. 30 min. střední
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Houbové rizoto s liškami
Michal 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
Hermelín ve vinném těstíčku
Dada 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
RYBY
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Šafránové rizoto
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie