Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Dada 60 min. střední
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřenky
Dada 45 min. nízká
Sekaná s vejcem
Dada 1 h. 20 min. střední
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Plněná paprika vařená v troubě
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
Dada — střední
Slané masovo-zelné buchty
Zuzka — střední
Boloňské špagety
Michal 60 min. střední
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
ActiFry masové kuličky s pórkem
Sekaná na plechu
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Velikonoční masová sekaná
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie