Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
Smažená cuketa se salámem a sýrem
Zuzka — nízká
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
Dada 30 min. střední
Pikantní vepřové koleno na pivu
Dada — střední
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Skotská vejce
Dada 60 min. střední
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Masovo-cizrnové rolky
Grilovaný hamburger v domácích žemlích
Dada 2 h. vysoká
Vepřové soté s játry
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
Dada 40 min. střední
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie