Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Dada 1 h. 30 min. střední
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Dada 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit