Národní kuchyně
Více
PALAČINKY
Jemné kakaové palačinky
Michal 60 min. střední
ZÁKUSKY
Stracciatella tvarohovo-rýžové řezy
Dada 60 min. vysoká
BÁBOVKY
Špaldová bábovka s jemnou náplní
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Jahodový sypaný koláč
Zuzka 60 min. střední
Velikonoční makový bochánek
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
Jurgason 40 min. střední
Tvarohovo smetanový dezert
Jurgason 15 min. nízká
DEZERTY V SKLENICI
Tvarohový krém
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie