Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Jurgason 25 min. nízká
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
TĚSTOVINY
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
RYBY
Pečené brambory s tuňákem
Zuzka 35 min. nízká
Pikantní těstoviny s tuňákem
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie