Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Makarony zapečené s květákem, žampiony a gorgonzolou
Zuzka 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
POMAZÁNKY
Pomazánka s Gorgonzolu
Michal — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie