Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ SALÁTY
Hlávkový salát s rakytníkovým olejem
Dada 10 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka s kopřivou
Dada 30 min. střední
Císařský salát s pečenými bramborami
Dada — nízká
Salátová polévka
Editka 40 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Sezamovo-kuřecí salát
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie