svetvemne.cz

Ryby

 

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.Zobrazit více

Makrela v jogurtu

Makrela v jogurtu

Chutná a zdravá ryba v jogurtové marinádě. Podáváme s rýží.Zobrazit více

Treska ve sněhovém těstíčku

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.Zobrazit více

Filet z aljašské tresky na páře

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.Zobrazit více

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.Zobrazit více

Kalamáry na grilu

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.Zobrazit více

Rybí filé v zelenině

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.Zobrazit více

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháněné systémem Master_CMS 7  •  Přihlásit