Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Bucatini s prošutem a rukolou
Michal — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie