Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Vdolky s borůvkovou omáčkou
Jurgason 40 min. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Linecké cukroví
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie