Národní kuchyně
Více
DORTY
Dort Beruška
Zuzka 3 h. vysoká
KOLÁČE
Babiččin koláč
Jurgason 60 min. střední
ZÁKUSKY
Čokoládovo-ořechové řezy
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie