Národní kuchyně
Více
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
Michal 3 h. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Vánoční čočková polévka
Dada 30 min. střední
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
MASO
Domácí tlačenka
Dada — střední
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
Jurgason 50 min. střední
Těstoviny zapékané s lilkem
Kuřecí rolky plněné špenátem
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Marinované vepřové steaky se slaninou
Dada 60 min. střední
Rybí polévka
Norika 60 min. nízká
Hovězí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízká
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie