Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
KUŘECÍ MASO
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Jahodové Míša řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit