Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí soté s omáčkou z ústřic
Zuzka 40 min. střední
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie