Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Coleslaw z červeného zelí
Dada 60 min. střední
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
Zelný salát s čedarem
Dada 30 min. střední
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Hlávkový salát s rakytníkovým olejem
Dada 10 min. střední
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Dada 25 min. střední
Zelný salát Coleslaw
Dada — střední
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
Salát Oakland
Michal 35 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Chřest s balzamikovo-máslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit