Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Dada 60 min. střední
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
KOLÁČE
Tvarohovo medový koláč s jablky
Zuzka 60 min. střední
Tvarohový koláč s višněmi
Dada 1 h. 15 min. střední
ZÁKUSKY
Bounty řezy
Michal 1 h. 10 min. střední
PALAČINKY
Jablečné palačinky ze špaldové mouky
Michal 1 h. 40 min. nízká
MUFFINY
Datlové muffiny
Dada 45 min. vysoká
SLADKÉ SNÍDANĚ
Špaldovo-ovesné lívanečky
Dada 40 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Dada — střední
CHLÉB
Špaldový chléb
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie