Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kurkumové kuře
Dada 1 h. 40 min. střední
Paprikové pečené kuře s hranolky
Dada — střední
Máslové pečené kuře
Dada 1 h. 30 min. střední
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
Pečené česnekové kuře
Dada 2 h. nízká
Kuřecí roláda s nádivkou
Jurgason 2 h. nízká
Zázvorovo-medové kuře na hruškách
Grilované kuře
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečené kuře s bramborami na kečupu
Pečené kuře s rýží
Kuřecí roláda s mletým masem
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
Kuře na způsob svíčkové
Křupavé kuře
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie