Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s kukuřicí
Dada 35 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Dada — nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie