Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Krůtí paprikáš
Michal 60 min. střední
Krůtí roláda se špenátem a míchanými vajíčky
Dada 1 h. 10 min. střední
Krůtí kostky na paprice
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové kuličky s krůtím masem
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Grilované krůtí kousky v žemli
Dada — vysoká
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
Krůtí závin v listovém těstě
Pečené krůtí řízky
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Krůtí kapsa v parním hrnci
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Krůtí kapsy plněné sýrem a pažitkou
Dada 60 min. nízká
Krůtí prsa s hruškami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie