Národní kuchyně
Více
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit