Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
Dada 35 min. střední
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Lokše plněné kachními játry
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Dada 30 min. nízká
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie