Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Letní pečená kachna se zeleninovým salátem
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečená kachna na medu s hroznovou omáčkou
Dada — nízká
Vánoční kachna
Dada 3 h. nízká
Plněná kachna
Dada 3 h. střední
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie