Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku
SLANÉ CHUŤOVKY
Uzený hovězí jazyk s křenem
Zuzka — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Plněné vepřové závitky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Škvarkoví šneci
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie