Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Fettuccine s brokolicí
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové maso se špagetami
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie