Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
Dada 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
Dada 60 min. vysoká
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Dada 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
RYBY
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
Dada 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Pikantní těstoviny s tuňákem
Dada — nízká
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie