Národní kuchyně
Více
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králičí játra s jablky
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Camembert v listovém těstě
Dada 35 min. střední
BÁBOVKY
Bábovka s tvarohovou náplní
Dada 1 h. 30 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie