Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové dortíčky
Dada — střední
ZÁKUSKY
Tvarohovo-meruňkové řezy
Pudinkovo-smetanové řezy
Dada 60 min. vysoká
Stracciatella tvarohovo-rýžové řezy
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Krtkův kaštanový dort
Dada — vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie