Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda se špenátem
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Dada 20 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Čočková polévka s česnekovými krutony
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Francouzské toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Citronové řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie