Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Kurkuma pikantní tofu se špagetami
Dada 25 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v jablečné omáčce
Dada 60 min. střední
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Zuzka — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Tofu omáčka na špagety
Dada 30 min. střední
Kuřecí pekáč
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie