Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie