Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Dýňová polévka se smetanou
Michal 40 min. nízká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie