Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Dada — nízká
DORTY
Veselý velikonoční dort Zajíček
Dada 1 h. 30 min. vysoká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové broskvové řezy
Smetanovo-piškotový dort
Dada — střední
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Dada 45 min. vysoká
Tvarohový koláč s broskvemi
Ledové broskvové řezy
PALAČINKY
Zapékané palačinkové nudle s ořechy
Dada 60 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
Michal 5 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie