Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
Zuzka 40 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Dada 25 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
Dada 40 min. střední
Frankfurtská polévka
Placky z bramborového těsta s brokolicí
Dada 60 min. střední
Fazolové bramboráky s bazalkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Květákovo-bramborové placky
Michal 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Houbová polévka s černými fazolemi
Opékané žampiony s bramborami
Dada 35 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Hlívová polévka s česnekem
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
Michal 1 h. 30 min. střední
Bramborové knedlíky plněné mákem
Zuzka 1 h. 30 min. střední
Bramborové placky s květákem a brokolicí
PALAČINKY
Bramborové palačinky s bazalkou
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie