Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
Michal 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Jurgason 30 min. nízká
CHLÉB
Česnekový chléb
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie