RECEPTY

Pangasius zapečený s hermelínem

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

recept,fotorecept,pangasius mražený,zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák),sýr Hermelín,Ryby,Bezlepkové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Ryby  Bezlepkové  

 

Ingredience

Ingredience

fazolové lusky zelené mražené50gramů
koření na ryby-
pangasius mražený340gramů
paprika červená mletá-
sýr Hermelín125gramů
sůl-
zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák)250gramů

 

Recept

1. 

pangasius mražený 340 gramů  sůl  koření na ryby  zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) 250 gramů  fazolové lusky zelené mražené 50 gramů

Pangasia rozmrazíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osolíme, opepříme a vložíme do první (spodní) nádoby parního hrnce. Do druhé nádoby parního hrnce vložíme mrazenou zeleninu. Na parním hrnci nastavíme 20 minut a pokrm paříme.

2. 

sýr Hermelín 125 gramů  paprika červená mletá

Po dvaceti minutách ryby vyjmeme, vložíme je do pekáče. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (případně jiným podobným sýrem), okořeníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do trouby s horním ohřevem a ventilátorem a po dobu 10 minut zapékáme na 180 °C. Podáváme s dušenou zeleninou z parního hrnce.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie