RECEPTY

Labužnické fazole na cibulce

Labužnické fazole na cibulce

Pestřejší verze fazolek na cibulce se sladkou mrkví v redukované rajčatové omáčce.

recept,fotorecept,fazole sterilovaná,rajský protlak,Bezmasá jídla,Vegetariánské recepty,Veganské recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule60gramů
cukr krystalový1čajová lžička
fazole sterilovaná300gramů
majoránka½čajové lžičky
mrkev100gramů
olej řepkový2polévkové lžíce
pepř černý mletý¼čajové lžičky
rajský protlak250mililitrů
sůl½čajové lžičky
zázvor mletý1čajová lžička

 

Recept

1. 

mrkev 100 gramů

Mrkev nakrájíme na silnější kolečka...

2. 

olej řepkový 2 polévkové lžíce

... dáme smažit na olej.

3. 

cibule 60 gramů

Cibuli si nakrájíme nahrubo...

4. 

pepř černý mletý ¼ čajové lžičky

... a přihodíme na pánev. Opepříme.

5. 

fazole sterilovaná 300 gramů

Zavařené fazole promyjeme ve vodě.

6. 

rajský protlak 250 mililitrů  majoránka ½ čajové lžičky  zázvor mletý 1 čajová lžička  sůl ½ čajové lžičky  cukr krystalový 1 čajová lžička

Do pánve přidáme rajčatový protlak, majoránku, mletý zázvor, cukr a sůl.

7. 

Vařením a občasným mícháním zredukujeme omáčku.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie