Krůtí soté s pórkem
Recept na vynikající jemné krůtí stehno s pórkem a koriandrem.
recept,fotorecept,krůtí stehna,pórek,rajčata cherry,Krůtí maso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Krůtí maso
Ingredience
Ingredience
koriandr | - | ||
krůtí stehna | 800 | gramů | |
olej slunečnicový | 3 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
pórek | 70 | gramů | |
rajčata cherry | 30 | gramů | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
vývar kuřecí | 150 | mililitrů | |
česnek | 3 | stroužky |
Recept
2.
česnek 3 stroužky • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • vývar kuřecí 150 mililitrů • sůl ¼ čajové lžičky
Na rozpálenou pánev nalijeme olej a maso zatáhneme ze všech stran. Opepříme, osolíme, přidáme nakrájený česnek a podlijeme vývarem. Dusíme přikryté doměkka.
3.
koriandr • pórek 70 gramů • rajčata cherry 30 gramů
Přidáme nakrájený koriandr, pórek a rajčata. Vypneme ohřev, promícháme a necháme trochu spolu prohřát.
Dobrou chuť!