Kapr na víně
recept,fotorecept,kapr obecný,brambory,víno bílé suché,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
bobkový list | 3 | kusy | |
brambory | 1000 | gramů | |
cibule | 2 | kusy | |
kapr obecný | - | ||
sůl | - | ||
sůl zeleninová | - | ||
voda | - | ||
víno bílé suché | 0.2 | litru | |
česnek | 3 | stroužky |
Recept
1.
kapr obecný • brambory 1000 gramů • cibule 2 kusy • česnek 3 stroužky • sůl • sůl zeleninová • bobkový list 3 kusy • víno bílé suché 0.2 litru • voda
Na vymazaný pekáč vložíme nasoleného kapra, obložíme bramborami nakrájenými na kolečka, cibulovými kroužky smíchanými se stroužky česneku. Obložíme máslem, jemně posypeme podravkou a podlijeme bílým vínem a vodou podle potřeby.
2.
Dáme zapéct na střední stupeň na 60 minut, během pečení poléváme kapra výpekem.
Dobrou chuť!