RECEPTY

Játrové noky do polévky

Játrové noky do polévky

recept,fotorecept,kuřecí játra,pšeničná krupice,Zavářky do polévek,Bezlaktózové

Zavářky do polévek

Ukuchtil

Počet porcí

8

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

kuřecí játra150gramů
pšeničná krupice100gramů
sůl-
vejce slepičí2kusy
voda-

 

Recept

1. 

kuřecí játra 150 gramů  vejce slepičí 2 kusy

Kuřecí játra, nebo vepřová játra odblaníme, omyjeme a pokrájíme najemno.

2. 

Přidáme vejce a umícháme.

3. 

Pokud chceme mít noky bez větších či menších kousků jater, můžeme játra rozmixovat ponorným mixérem.

4. 

pšeničná krupice 100 gramů

Vmícháme krupici. Těsto necháme chvíli odstát, krupice nabobtná.

5. 

voda  sůl

V hrnci uvedeme do varu vodu se solí a lžičkou do ní klademe halušky.

6. 

Halušky cca 10 minut vaříme doměkka.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie