RECEPTY

Živánská v parním hrnci

Živánská v parním hrnci

Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.

recept,fotorecept,vepřové karé,cibule,žampiony,klobása,brambory,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory500gramů
cibule-
klobása200gramů
koření grilovací-
mrkev250
paprika červená-
vepřové karé400gramů
žampiony250gramů

 

Recept

1. 

vepřové karé 400 gramů  cibule  žampiony 250 gramů  klobása 200 gramů  paprika červená

Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli očistíme, překrojíme na čtvrtiny a rozebereme na plátky. Omyjeme malé žampiony (větší překrojíme na poloviny), klobásu nakrájíme na kolečka, očištěnou papriku na poloviny pásků. Uvedené ingredience napichujeme střídavě na špejli.

2. 

koření grilovací

Připravené špízy posypeme kořením. Vložíme je do spodní (první) parní nádoby. Spaříme 30-35 minut.

3. 

brambory 500 gramů  mrkev 250

Do vrchní (druhé) parní nádoby nakrájíme oloupané brambory a očištěnou na kolečka nakrájenou čerstvou mrkev.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie