RECEPTY

Zapékané gnocchi s lososem

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

recept,fotorecept,losos filet,bramborové gnocchi,Ryby,Recepty italské kuchyně

Ryby

Recepty italské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

bramborové gnocchi250gramů
losos filet120gramů
mléko200mililitrů
mouka hladká20gramů
máslo20gramů
pepř černý mletý-
sůl-
vaječný bílek2kusy

 

Recept

1. 

máslo 20 gramů  mouka hladká 20 gramů  mléko 200 mililitrů

Na pánvičce si rozpustíme trochu másla a zasypeme lžičkou hladké mouky. Rozmícháme a postupně za stálého míchání přidáme mléko. Po zhoustnutí necháme vychladnout.

2. 

losos filet 120 gramů  sůl  pepř černý mletý  vaječný bílek 2 kusy

Filet z lososa si nakrájíme na menší kousky. Přidáme ho do vychladlého bešamelu. Ochutíme solí a pepřem. Jemně vmícháme sníh z vaječných bílků.

3. 

bramborové gnocchi 250 gramů

Směs zapečeme asi 25 minut na 200 °C s bramborovými gnocchi (nebo uvařenými těstovinami).

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit