RECEPTY

Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí

Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí

Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.

recept,fotorecept,žampiony,hrášek mražený,kukuřice mražená,vepřové mleté maso,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Vepřové maso  

 

Ingredience

Ingredience

hrášek mražený250gramů
kukuřice mražená250gramů
mléko100mililitrů
olej olivový-
strouhanka3polévkové lžíce
sůl-
vejce slepičí2kusy
vepřové mleté maso500gramů
vločky ovesné50gramů
česnek3stroužky
žampiony250gramů

 

Recept

1. 

vločky ovesné 50 gramů  mléko 100 mililitrů  žampiony 250 gramů  vejce slepičí 2 kusy  hrášek mražený 250 gramů  sůl  česnek 3 stroužky  kukuřice mražená 250 gramů  vepřové mleté maso 500 gramů

Do větší mísy nasypeme ovesné vločky a zalijeme je mlékem, necháme chvíli odstát. Žampiony omyjeme a nakrájíme. K vločkám přidáme vajíčka, kukuřici, hrášek, sůl, prolisovaný česnek, mleté maso a vše dobře promícháme.

2. 

olej olivový  strouhanka 3 polévkové lžíce

Hluboký pekáč si vylijeme olivovým olejem a vysypeme strouhankou. Přebytečnou strouhanku, která se neuchytila na dně a stěnách pekáče sesypeme do sekané. Nakonec zlehka vmícháme žampiony. Směsí naplníme pekáč a v rozehřáté troubě na středním stupni pečeme.

3. 

Po uplynutí 50 minut zvýšíme teplotu v troubě a sekanou 5 minut zapečeme. Po vyjmutí z trouby ji přikryjeme alobalem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie