RECEPTY

Vepřové maso se žampiony

Vepřové maso se žampiony

Chutné masovo-houbové soté v omáčce zahuštěné vajíčky.

recept,fotorecept,vepřová plec,žampiony,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule120gramů
kmín mletá½čajové lžičky
olej olivový20mililitrů
paprika červená mletá1čajová lžička
sůl1.5čajové lžičky
vejce slepičí4kusy
vepřová plec500gramů
voda150mililitrů
žampiony500gramů

 

Recept

1. 

cibule 120 gramů  olej olivový 20 mililitrů

Cibuli oloupeme, nadrobno pokrájíme a osmažíme na oleji.

2. 

vepřová plec 500 gramů

Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky ...

3. 

sůl 1.5 čajové lžičky  paprika červená mletá 1 čajová lžička  kmín mletá ½ čajové lžičky  voda 150 mililitrů

... přidáme k cibuli, osolíme, posypeme paprikou, kmínem a podlijeme vodou. Zakryjeme a dusíme do měkka.

4. 

žampiony 500 gramů

Žampiony omyjeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu.

5. 

Promícháme a 10 minut podusíme.

6. 

vejce slepičí 4 kusy

Zahustíme rozšlehanými vajíčky.

7. 

Podáváme s čerstvým ledovým salátem a rýží.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie