RECEPTY

Vepřové maso na kremžské hořčici

Vepřové maso na kremžské hořčici

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.

recept,fotorecept,vepřová kýta,hořčice kremžská,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule150gramů
hořčice kremžská3polévkové lžíce
sádlo30gramů
sůl1.5čajové lžičky
vepřová kýta500gramů
voda200mililitrů
česnek4stroužky

 

Recept

1. 

cibule 150 gramů  sádlo 30 gramů  česnek 4 stroužky

Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle.

2. 

vepřová kýta 500 gramů

Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou.

3. 

sůl 1.5 čajové lžičky  hořčice kremžská 3 polévkové lžíce

Přidáme sůl a hořčici.

4. 

voda 200 mililitrů

Podlejeme vodou a promícháme.

5. 

Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie