RECEPTY

Vařená uzená krkovice

Vařená uzená krkovice

Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.

recept,fotorecept,vepřová krkovice uzená,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

vepřová krkovice uzená1kilogram

 

Recept

1. Příprava a vaření

vepřová krkovice uzená 1 kilogram

Krkovici omyjeme. Vložíme do studené vody a pod pokličkou vaříme 90 minut.

2. 

Necháme vychladnout, nakrájíme na plátky, podle potřeby silnější při servírování za tepla nebo tenčí při podávání na studeno.

3. 

Vývar z uzeného vařeného masa můžeme použít na přípravu chutných luštěninových polévek.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie