RECEPTY

Uzený hovězí jazyk s křenem

Uzený hovězí jazyk s křenem

recept,fotorecept,hovězí jazyk uzený,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hovězí jazyk uzený1500gramů

 

Recept

1. Uvaříme hovězí jazyk

hovězí jazyk uzený 1500 gramů

Čerstvý uzený hovězí jazyk dobře omyjeme a ve vodě vaříme 80 minut doměkka. Vodu nesolíme. Uzený hovězí jazyk je už dost slaný.

2. 

Uvařený na chvíli vložíme do studené vody, pak ho vyjmeme, oloupeme.

3. 

Plátky jazyka podáváme s kyselým, jablečným nebo wasabi křenem. Listy rukoly dodají předkrmu výraznou chuť.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit