RECEPTY

Uzené s hrachový pyré v parním hrnci

Uzené s hrachový pyré v parním hrnci

Jednoduše a snadno připravený chutný oběd s oblíbeným uzeným masem.

recept,fotorecept,hrášek,maso uzené,česnek,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hrášek1000gramů
maso uzené400gramů
mléko2decilitry
sůl-
česnek-

 

Recept

1. 

hrášek 1000 gramů  maso uzené 400 gramů

Do spodní nádoby parního hrnce vysypeme mrazený nebo čerstvý hrách. Do vrchní nádoby položíme uzené maso. Čas paření nastavíme na 40 minut. Vše spolu paříme 30 minut. Po uplynutí času paření misku s hrachem odebereme a uzené maso paříme dál.

2. 

mléko 2 decilitry  sůl  česnek

Hrách vsypeme do hrnce, přidáme mléko, podle chuti sůl a prolisovaný česnek. Všechno spolu rozmixujeme. Pokud chceme pyré řidší můžeme přidat v potřebném množství vývar, který nám vznikl v odkapávací nádobě parního hrnce.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie