RECEPTY

Tuňákový salát s řapíkatým celerem

Tuňákový salát s řapíkatým celerem

Směs chutí, které se v salátu spojí a vytvoří vynikající pochoutku.

recept,fotorecept,jablka,tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,celer řapíkatý,Rybí saláty,Bezlepkové

Rybí saláty

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

celer řapíkatý200gramů
cibule červená160gramů
jablka450gramů
majonéza250gramů
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji160gramů
vejce slepičí2kusy

 

Recept

1. 

tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 160 gramů  vejce slepičí 2 kusy

Tuňáka z konzervy vysypeme i s olejem, ve kterém je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaříme a natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.

2. 

jablka 450 gramů

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme a promícháme s tuňákem.

3. 

Přidáme a zlehka zamícháme připravená vajíčka pokrájená nadrobno.

4. 

celer řapíkatý 200 gramů

K salátu přidáme nadrobno pokrájený celer ...

5. 

cibule červená 160 gramů

... a očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli. Promícháme.

6. 

majonéza 250 gramů

Nakonec vmícháme majonézu a salát necháme do podávání v chladu odležet.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie